21 Ocak 2012 Cumartesi

Ben bir yazi uydurdum

Bugün günlerden 21 Ocak Cumartesi.. Vaybe uzun zaman olmus dogru dürüst birsey yazmayali.. Aslinda afili bi baslikla baslayacaktim ama olmadi idare et.. Söyle bir, bir bucuk hafta ara vermisim yazmaya baya bosladim anlayacagin. Ama iste Okul var bilirsin dersten ezberem sasti diyebilirim. Cok sükür ki bu yari sene sinavlarim bitti sadece sonuclari arti karneyi bekliyorum .. Insallah iyi olur ümidim de o - Iyi olmasa da iyi olmasi icin, son yari senemde muhakkak gayret göstercegim.. garanti.
Bazen öyle üsengec oluyorum ki birsey yazasim gelmiyor, sonra da neyse bugün de yazmayim yarin yazarim. Yarin oluyor bugünü de es gec diyorum kendi kendime, ama nereye kadar.Neyse aslinda bi mucizeyi anlatmak istiyorum size. Simdi anlattiklarim bittikten sonra "aa bu mu mucize dedigin sey salak" diye tepki verme üzülürüm, cünkü bana göre bir mucize :) Dün bes senelik beden dersimin sonunda cok sükür ILK kez futbol macinda GOL attim ve cok ummadigim bir andaydi. Tabi sasiranlar oldu cünkü öyle olmustu ki, artik kimse beni takimina almiyordu, alsa bile zorla aliyordu. Ögretmende ümidi kesmisti zaten benden. Iste dün de hirs yapip atinca kendi kendime "Bak isteyince oluyormus" dedim ve güldüm kendime. Yani bunu sadece örnek olarak yazdim, izah etmek istedigim su ki Insan birseye yüzde bir elde etme sansi olsa bile hirsla ve yeterince güc sarf ederek yaklasirsa basarir . Basaramasa da varsin olsun.. en azindan ici rahat ve "evet canla basla denedim ama olmadi" diyebilir. Anlayacagin herseye sabir ve gayret gösterimeli öyle Armut pis agzima düs hesabi olmamali ..kips kips :)

2 yorum:

  1. bir cümlede başarı ve azim kelimeleri geçiyorsa ben o insanı da yazılarınıda blogunu da sevebilirim:)

    Senide sevdim:)

    Sabır ve gayret azim ve mutlu son.. olmadı mı düştüğün yerden kalk ve devam et sonunda sen kazanırsın:)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende öyle düsünüyorum kestirip atmak cok basit ama gayret etmek daha zor sonunda da muhakkak emeginin karisiligini alirsin.. Bu arada takibe aldigin icin cok tesekkür ederim :)

      Sil