5 Ocak 2012 Perşembe

Salla sallaya bildiğin kadar

Şimdi ben burcuma bakmıyorum diye yalan söyleyemem, çünkü heves ya arada bir makara olsun diye bakarım Facebook'tan Twitter'dan falan.. hepsi uyduruk zaten o başka konu, ama hem denk hem de bakasım geliyor .. Ama "saçma salak konuşuyorlar" diyorsundur ... evet doğru çok haklısın a'dan Z'ye kadar palavra, ama merak işte naparsın en azından bana parasal durumdan koymuyor ya sen ona bak .. Oysa fazla merak insanın bir yerine vururmuş diyorlar, ama bende daha o raddeye gelmedi .. Neyse hani mars 5cm yana kaymış, ya da kafa üstü duruyor diyorlar sonra da işi senin işin ters gidecek diye bağlıyorlar ya..hayatımda böyle bir fantezi görmedim duymadım .. Eğer inanlar varsa onlara burdan öpücüklerimi iletiyorum.. Birde şu Çocuklar duymasındakı 'gereksiz işlerin' kadını olan Meltem gibiler, gözü kapalı inanır böyle asılsız olan şeylere..zaten bu manyak diziler yüzünden böyle şeylere inanmaya başlayanlar var.. Yükselenmiş, uğurlu günün/sayın/ayın ya da bugün büyük aşkınla karşılaşacaksın falan filan hepsi sallama .. İnsanlar inanacak şey arıyor artı meşgale.. Başka işin gücün yok mu kardeşim senin?yemeyip içmeyip bu gerzek şeyleri mi takip ediyorsun.. Hayir benim gibi ciddiye almıyorsan öyle gir bak çık ama ciddiye alma sonra niye böyle şöyle olmadı diye üzülürsün canım benim. sana yazık..
Tabi bu fal işini bire bir yapanlar da var sanal alemden kopuk özel yerleride var bu grubun.. Bildiğimiz üzere onları 'Falcı' olarak adlandırıyoruz kendileri insan kazıklamakta bir numaradır, havadan sudan abuk şeyler üzerine bahsedip, günde iyi para yapıyorlar. Onları ziyaret edenlerede şaşmıyor değilim yani, ben olsam tırsarım o kılık kıyafetleri cadı gibi korkarım bana birşey yapar diye .. benim ninem bile daha alımlı ve düzgün onlara göre. Şimdi bana ''imajları öyle'' de demeyin çünkü mağdem öyle dandik iş yapıyorsun, bari adam gibi giyinde seni adamdan sayalım en azından, haksızmıyım? . Zaten ben normal insan olarak onları kaale almayıp tiplerinden korkuyorsam, oraya gidenlerin normal olmadıklarının kanaatindeyim.. O beyni tarafından terk edilmiş insanlarımız mağdem asılsız işlerle uğraşmaya bayılıyor, ozaman gündemdeki maya takvim olayı için araştırmaya girsinlerde, en azından meşgul olurlar..
Herneyse onlara kendi minik dünyalarında eğlence diliyorum.. Hadi güle güle kıps kıps =)
Polyanna

3 yorum:

  1. Astrolojiyle 4 seneden fazladır uğraşıyorum Sen böle bisağdan bi soldan vurunca kendimde şüpe duymaya başladım iyi bok ettin :D

    YanıtlaSil
  2. @u-Mutsuz hahah sen kendinden eminsen süphe yok :)

    YanıtlaSil