2 Şubat 2012 Perşembe

ArkadasKardes

hastayim kucagim da diz üstü Bilgisayarim ve önümde Televizyon acik halde Bloguma daldim yine. Ben rahat bi sekilde koltukta yayilirken Ablam etrafi temizliyor sagolsun. Cok rahat aslinda insanin ablasi ve ya kardesi olmasi istemedigin zaman isleri ona yükleyebilirsin, baska zaman sende ayni seyi yapman karsiliginda .. Bazen kavgalar oluyor ama sonra yine barisiyoruz fark etmeden.. ama kavgalar da hakkaten cok sudan sebepten oluyor bazen onun Inekliginden bazen kendi inekligimden ..ya da moralimiz bozuldugu zaman. Öyle surat asariz sonra bir sekilde yine kaynasiriz. Sadece ben ve Ablam öyle degilizdir herhalde.. Acayip böyle arkadasim gibi her kücük ayrintiyi ona anlatirim ve anneme .. ama ablamin acayip kafasini sisirim sıkıldıgı ve azarladigi da oluyor beni, ki ben yinede cir cir konusurum eger kizdirmak istiyorsam. Ona da yazik aslinda ha ama napim cok enerjiliyim. Asil benim ona tirnak icinde sinirlendigim zaman yattigim ve uyumak istedigim zaman olur, cünkü hemen yanima sivisip kudurmak ister ama Sana sesleniyorum Aylin (ablamin adi aramizda bir yas fark oldugu icin adiyla hitap ediyorum, ne gerek var abla demeye Mesafeli oluyor benim acimdan) birakta uykum oldugu zaman uyuyayim yaziktir günahtir bana be kuzum, diyecegim ama nerde yine bildigini okuyor :) Yine de kendisini cok seviyorum simdi yaziyi paylastigimda okuyup simarir bi süzülür falan eminim :D Kips kips =)

9 yorum:

  1. Super cute photo!If you want we can follow also with bloglovin, google+, twitter and facebook?

    Come back soon to visit my blog, I'll be waiting for you!!
    Cosa mi metto???

    YanıtlaSil
  2. sevgili Polyanna,
    ablalar candır;)
    hep enerjik olman da ne kadar hoşmuş! ben de genelde enerjiğim ama bazen de bitkin oluyorum.

    YanıtlaSil
  3. I love, love, love this picture :) I am following you since NOW, I hope you have a chance to see my blog too!

    xoxo

    YanıtlaSil
  4. Thank you so much for your sweet comment!!I'm already following you on bloglovin and twitter, so you have only to follow me back; but I can't find your facebook page!
    My links are:
    bloglovin:http://www.bloglovin.com/en/blog/2658667/cosa-mi-metto
    facebook:http://www.facebook.com/pages/Cosa-mi-metto/163867720345075
    twitter:https://twitter.com/#!/cosa_mi_mettoWin 100€ to spend on boticca.com

    Come back soon to visit my blog, I'll be waiting for you!!
    Cosa mi metto???

    YanıtlaSil
  5. polyanna.. these are adorable. :)

    jasmine

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun.Benim de kız kardeşimle aramda bir yaş var.Aynı şeyleri yaşamış olduğumdan şu anda suratımda garip bir tebessüm var.Kavgalarımız orman kavgalarına benzerdi.Hele ki yatak görmeyelim .Annemin gazabına uğramışlığımız çoktur.Şöyle geriye bakıyorum da annemi çok üzmüşüz.Ama güzel günler tadını çıkarın derim ,daha çok çıkın gezin.Ayrıldıktan sonra yalnız çok zorlanıyorsunuz.:)İyi geceler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam beni ve ablami anlattin :) tek cocuk olsaydim napardim diye düsünüyorum

      Sil