11 Şubat 2012 Cumartesi

Mim Haremi

Cok severek takip ettigim bloglardan biri olan Pispapaz Beni Mimlemis.Bu Mim de kendi haremini olusturuyorsun .. yani bu durum da Erkekler begendigi 10 kadinin, Kadinlar ise hayran kaldigi 10 erkegin adini yazip böylece kendi "Harem"ini kuruyor. Ben cok eglenceli buldum ve yazmaya basliyorum :)
1.Gerard Butler: Aslinda ilk bakista hic yakisikli durmuyor, sonra ne olduysa bilmiyorum ama gözüm mü alisti artik ne cok begenmeye basladim .. ayrica oyunculuguna da laf yok gercekten.
2.Channing Tatum: Sence söylenecek söz var mi? Bence yok onun icin devam ediyorum
3.Matthew Bomer: Cok karizma adam zor oluyor böyle her birine bisey yazmak, cünkü hepsini bi kazana koyup karistirsan, yine ayni karizma yine ayni yakisiklilik cikar ortaya o derece
4.Henry Cavill: Kendisini Channing Tatum 'a cok benzetiyorum sadece biraz kumral versiyonu gibi.. simdiye kadar hic bi filmini izlemedim ama izlemeye baslayacagim sanirim bir kac gün icinde. Zaten resmini gördügüm an hayran kaldim yesil gözleri falan etkileyici :)
5.Ian Somerhalder:The Vampire Diaries'den taniyorum kendisini yoksa ondan önce varligindan bile haberim yoktu. Dizinin konusu her ne kadar da asilsiz olsa da güzel dizi fena degil zaten ben kendisi icin izliyorum .. ve Mimiklerin ustasi diye bilirim kendisi icin.
6.Brian J. White:Stomp the Yard'ta oynuyordu dans üzerine bi film ama mükemmel izlemenizi tavsiye ederim :)
7.Cengiz Coskun:Araya da birtane türk ünlümüzü katayim dedim :) Karizmasi, yakisikliligi, cekiciligi tavan yapmis durumda .. bu aralar fazla televizyonlarda yok ama zaten Fetih 1453 diye Filmi cikacak onu bekliyorum.. Birde o güzel uzun dalgali gür saclari yok mu .. Kiskaniyorum resmen benimkiler bile o kadar güzel degil - ama gercekten erkeklerde hele ki ünlü erkeklerde uzun saci yakistirdiklarimdan biri
8.George Clooney: Bana göre yaslandikca yakisikliligi ve karizmasi ortaya cikan biri.
9.Ryan Gosling: Aslinda sarisinlari begenmem ama Ryan bi istisna .. ilk Crazy stupid Love'da gördüm ondan sonra da her filmini takip etmeye calisiyorum ..
10.Antonio Banderas: Ve son olarak Antonio Banderas tam ispanyol havasi var kendisinde ve "The Mask of Zorro" filminde Catherine zeta jones ile beraber oynuyordu.. Zaten Antonio ve Catherineyi hep birbirine yakistirmisimdir hala da öyle kadin zaten süper güzel e malum adam da ortada :)
Benim Harem mimim bu kadar sira mimlediklerime gelsin:
Ahududusu
Meric
nini
Kizilgin
bugy
(Mimlemediklerim kendilerini mimlenmis olarak saysin ve yazinin basina Polyanna beni mimlemis falan yazsin eger hosuna gittiyse =))
Bu sarki da size yani ViPlerime gelsin:
Emel Müftüoğlu - Hovarda (Orj.Ver.HQ) von rubeyda
Ve Bugünlük benden yine bu kadar kuzular :D

11 yorum:

  1. gerard benimm!!!!! kimse haremine alamaz onu bebegim çok pis kıskanırım! ahahaha

    YanıtlaSil
  2. This is one of the most gorgeous post I have seen yet. I love Ian Somerhalder. He has those piercing eyes that really talk.
    Girlie Blog Seattle - Beauty Tips, Makeup How To, Seattle Lifestyle

    YanıtlaSil
  3. Gosling,Butler ve Tatum diyorum bu listede:)

    YanıtlaSil
  4. ancak mime yanıt verebileceğim, 10'a ulaşır mıyım bilemiyorum ama bir şeyler deneyeceğim^^

    YanıtlaSil
  5. bir de Matthew Bomer diyorum ve tebrik ediyorum seni^^

    YanıtlaSil
  6. bu nassı bir mimdir =))
    o harem kur kur bitmez diyorum, aklımda isimler uçuyor tutamıyorum...
    senin hareme hayran kaldım poly ;)

    YanıtlaSil