6 Şubat 2012 Pazartesi

Tepkisiz KALMA !

O ARTIK YAŞAMIYOR Bu fotoğraftaki yavrucak İzmir Şopengazi Barınağı yakınına terkedildi ama ne halde biliyor musunuz? 4 patisi yakılmıştı, asitle eritilmişti, kulağı bıçakla kesilmişti, burnu ezilmişti! Barınak yoluna bırakılmış hali Barınak Veteriner hekimi tarafından farkedildikten sonra vahşetin yarattığı korkuyla kan revan içerisinde ormana doğru sürünerek kaçmaya çalışırken barınakta müdahalesi yapıldı.. Ama acılara dayamanamadı ve bugün öldü! EVET ÖLDÜ. Ona bu ezayı çektirenler ise şu an dışarda kim bilir başka canlara (insan ya da hayvan) neler yapıyorlar.
Lütfen sessiz kalmayın ve aşağıdaki dilekçe örneğini hemen yollayın. Bu cezasız kalırsa, bu ülkede artık hiçbirimiz ve hiçbirimizin hayvanları güvende değil demektir! (fotoğraf: Sedat Peker)
Dilekçe örneği: Yollanacak adresler: bimer@basbakanlik.gov.tr; kaymakamlik@torbali.gov.tr; tdp-ahmettayfun@hotmail.com ; alpberk44@hotmail.com
Konu: Canlı canlı parçalanarak tecavüze uğradıktan sonra öldürülen köpek
Sayın Yetkili, Torbalı'da elim bir olay gerçekleşmiştir ve nedenini parçalı, suç işlemeye uygun ortamların ve grupların varlığından kaynaklandığına bağlamaktayız. Canlı canlı parçalanarak, patileri asitle yakılan, kulakları kesilen ve tecavüze uğradıktan sonra öldürülen köpek için kaymakamlığınızdan, toplum destekli polisimizden, jandarmamızdan ve milli eğitimimizden benzer olayların tekrarlanmaması adına çalışmalar yapılmasını arz ve talep ediyoruz... Ayrıca, bu korkunç dehşeti yapan kişi ya da kişilerin ivedilikle bulunmaları ve mümkün olan en ağır cezaya çarptırılmaları için hukuka teslimini rica ediyoruz. Saygılarımla. (alnt.Artisliğin lüzmu yok.)
LÜTFEN SESSIZ KALMA!

2 yorum:

  1. ihh içim uyuştu gece gece :((
    gerekli yerlere mailler atıldı canım

    YanıtlaSil