3 Mayıs 2012 Perşembe

Burasi.Neresi?

Burasi Neresi? Ben Nerdeyim.. ? Böyleyim su aralar cok karisik cok tuhaf.Üstelik yorgun ve ne kadar uyusamda hala uykusuz..
Ne zaman okula gitsem, son derslere dogru uyku basiyor ve enteresan olan  uykudan baska bisey düsünemez oldum.Niye böyleyim bilmiyorum, belki havalarin bir böyle, bir söyle olmasindandir.
Önümüzdeki hafta olacak büyük sinavlardan dolayi da olabilir gibi. Zaten önümüzdeki iki hafta bi gecsin, kus gibi hafifleyecegim okuldan yana. Tabee ders calis calis biktim rahat yasama, tatil, günes, kum,denize ihtiyacim var.

Son iki gündür de bundan bes sene önce birakmis oldugum gitarimi calmaya calisiyorum, ama tutmuyor olmuyor fittiracagim. Bes sene sonra ilk tekrar denemem degil yüzbininci denemem, yalniz öncelerden hicbirinde konsantrem full olmadi ve yapamadim.. her canımı sıkan veya anlamadigim zaman zirt birakiyordum. Cünkü bana gereken ögretmen diye düsünüyordum ve zor geliyordu gercekten sonra amaaaaan kim ugrasacak bu zimbirtiyla, deyip kenara atiyordum.Ama simdi olmahahaahzaz. Icim öyle gitar calma hevesiyle kudurmus ki, kafama takiyorum sunu nasil düzeltebilirim diye. Hani bazilari diyor ya ben kendi kendime ögrettim, laan nasil yapiyorsun diye bagirasim var.Cünkü kendimi bu konuda cok mu cok yeteneksiz görüyorum. Ama benim hala umudum var ve kendi kendime ögretmeye calisiyorum basaracagim eminim. Basaramasamda eger aticam o gitari ya da saticam. Cünkü calmadim mi gözümün önünde duruyor ve bana 'cal beni' diye bakiyor.Neyse icim kabardi acik dökeyim dedim suraya..
iyi geldi.. Ve vee buraya da yaziyorum bende o gitari tikir tikir calmasam bende Polyanna degilim ..! hihi 

1 yorum:

  1. Gitar çalmak cidden zor ya. Ben de kendi kendime öğrenememiştim, bunun için kursa gittim yine öğrenemedim :) Ama çalması da cidden zevkli. Hocalar nota öğretme yerine ezberden bir iki şarkıyı çaldırsalar baştan bence daha şevkle çalışırsın anca öyle olabilir.

    Bu arada bir adet ödülünüz var gelip alabilirsiniz sayfamdan Polyanna Hanım ;)

    YanıtlaSil