5 Şubat 2012 Pazar

Sira Sende

Ya arkadaslar bi konuda cok kararsizim aslinda bir aydir falan bunun üzerine düsünüyorum ama sonuca varamiyorum bir türlü.. Onun icin sizin fikrilerinize basvurayim dedim iyi yaptim dimi :) Simdi soru Blogum üzerine
Yani ben düsünüyorum ki su blogumda ki Üst sekmeler kisminda olan Moda/Fashion 'ni yok mu etsem ve sadece kendi yazilarimi yani icimden gecenler aklima gelenleri mi paylassam ? Biliyorum taaa önceki yani Ilk "Ilk yazi Ilk heyecan" yazimda yazmistim moda, makaj falan üzerine paylasim yaparim diye.. Fakat simdi bakiyorum da okul falan geriyor adami uyku arti zaman birakmiyor.. Arada birde arta kalan zamani da yaziya harcamak istiyorum Moda resimleri bulmak yerine . Cünkü sizde takdir edersiniz ki bir cok MODA bloglari var ve bence simdi ben yapmasam bu konuda ki eksikligim hissedilmez herhalde öyle degil mi? Ya da hissedilir mi? Öff fikrim yok.. umarim siz yardimci olursunuz bana .. Zaten bana kalsa silerdim ama önemli olan sizin hosuna gitmesi ondan size sorayim dedim.
Siz kuzular ne derseniz O olur nokta . =] kips kips..

4 yorum:

  1. valla beni ilgilendirmez ben hepsinide isterim :)

    YanıtlaSil
  2. Nacizane fikrim aynı blog üzerinden ikinci sayfa oluşturmanız.Böyle bir şansımız var biz blogspotçuların biliyorsunuz.Üstteki header bence çok şık her amaca uyar.Yinede çok güzel düşünmüşsünüz.Çok çeşitli bir blogda dolaşmak her zaman için daha keyiflidir okuyucu için..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende problem olan sayfa yerine etiket kullanmam tabi bu isi daha da karmasik yapiyor. ikinci Sayfayi nasil acacagima dair fikrimde sifir .. :)

      Sil
  3. bence arada eserse yaz moda yazını da canım =)) illaki modadan örnekler göstermek için kasma kendini yani insanın şartları sürekli değişiyor vakit bulamayabiliyor

    YanıtlaSil