30 Mart 2012 Cuma

Ünlüler ve H&M/ Zara/Asos

Hollywood- Starlarinin galalara imzali elbise giymeleri her zaman pahali giyniyorlar anlamina gelmiyor. Cünkü cogu H&M,Asos ve benzer magzalardan giyinmeyi tercih ediyor biraz daha ucuz oldugunu göz önünde bulundurursak.Tabi pahali giyinmeleri gerek diye bi kural yok ama illa onca parayi bir imzali elbiseye vermemeleri mantikli bence.
Natalie Portman Londrada düzenlenen VANITY-FAIR-Partisine uzun siyah elbise(H&M Conscious-Koleksiyon) ile katilmis, Olivia Palermo ise Londra Moda haftasina Maxi-Skirt'le (Topshop)dahil olmus.Daha hangi Starlar imzasiz elbise tercih ediyor?

Kaley Cuoco - Asos
Kaley Cuoco Beverly Hillste bir Ödül-Showuna Asostan siyah puantiyeli Midi-Dress/kisa etek ile Miu Miu'dan parlak topuklu ayakkabi giyinmis. Benim hosuma pek fazla gitmedi cok fazla siyah ile kombinlemis.
Rihanna - Topshop
Rihanna bu aralar ne kadar ucmus görünse de abartili tarzindan vazgecmiyor! Liz Taylor'un Kleopatrali kazagi cok uygun olmus her ne kadar Topshoptan olsa da biraz kendi ucuk tarzindan uzak ama hanim hanim olmus.
Bonnie Wright
Bonnie Wright Sass & Bide Moda Haftasinda ilk ön sirada oturan kisiler arasindaydi Topshoptan aldigi Chelsea-Botlariyla birlikte.
Blake Lively -Topshop
"Gossip Girl" cekimlerinde Blake Lively Mini-Blazer (Topshop)ile görüyoruz.Görünen o ki Oyuncu "Serena van der Woodsen" de indirimli-Fashion'i begeniyor.


Cobie Smulders - Asos
"How I met your Mother" Oyuncusu Cobie Smulders'in siyah Lake- topuklu ayakkabisi (Asos)belli ki Olmazsa olmazi olmus heryerde görür olduk.Smulders fotografta "Late Show With David Letterman"nin yolunu tutuyor.


Michelle Williams
BAFTAs etkinligine H&M elbiseyle katilmak cesaret ister. Ya da zevk! Bu güzel elbise H&M Exclusive Conscious Koleksiyonundan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder