9 Nisan 2012 Pazartesi

Cirkinken Güzelim

"Çirkinken Güzelim" demek çirkinken güzel olmak demek euheheueh yok simdi bu satirlari yazarken yani sira Korkunç Bir Film 3 (Scary Movie 3) izliyorum anlayin ne haldeyim :)
Bir saniye .. Tamam

Ciddiyim..


Kastettiğim her cirkin dediğin insan Cirkin degildir ya da o insan cirkindir ama kendi güzelligini fark etmemiştir veya sana öyle geliyordur -Ama benim kabullenmek istedigim faktör :





  • o "cirkin" dedigimiz sahislar büyük olasilikla kendilerine ne yakistigini bilmiyor
Bu da demek oluyor ki o "Insan" carsi pazarda yanlis makyaj yanlis giyisiyle dolasiyor sonrada bizim gözümüze cirkin gelebilme sansini yüzde yüz yapiyor . Halbuki her insan kendine ne yakistigini bilse, cok güzel görünecekler gözümüze hayat daha güzel olur hem onlara hem bize.. Oysa ne kadar cok kisi var kendisine cirkinim deyip benim güzel buldugum. Cünkü ne bileyim o kisilerin muhakkak bir cazibesi ve cekiciligi vardir . Muhakkak.
Sadece yansitmiyordur.

Yine de beni asiri derecede rahatsiz eden konu, tombalak kizlarin kendilerini bir an taytin güzelligine kaptirip sucuk gibi icine sikistirmalari sonrada igrencsin lafini duyduklari zamanda üzülmeleri. Ki onu giyen tepki alacagini bile bile giymistir onun icin allah hepimize böyle korkusuz, cesaretli özgüven versin. Harbi öyle özgüvenim olsun herkesi ezerim lafimi esirgemem "Igrencsin, tiksincsin ööhjhyhy kusacagim" ya da" gözümden kaybol iki tur atta gel belki ozaman gözüme hos görünürsün--görünebilirisim.. hmmmm .Belki" falan derdim uygunsuz giyinen insanlara.

Velasilkelam unutmayalim ki  güzel olanlarda kendilerini kusursuz derecede cirkinlestirebiliyorlar.
Tonlarca boyayla, takma sacla. Özellikle sarisin olan kizlarin sac diblerinin el ölcüsü kadar siyah cikmasi ve benim DOGAL sacim demeleri.. veya sarisin saca kara kara kaslar boyama gibi,bir cok kusunc örnekler verebilirim- mesela bunlardan biride bazilarinin leopar desenini seksi sanip tüm kombinsayonunu ayakkabisina varana kadar o desende giyinmesi..

Tabi ben yine duyarli davranip devamini yazip size  iskence etmicim .

En önemli etkenlerden biri olanda Botoks . O da kimi zaman güzellestirebiliyor kimi zamanda asiri dozdan igrenclestirebiliyor.

Onun icin simdi su fotograflara deginelim Abilerrr:


    Bu resmi yüklerken "bilinen en cirkin kadin" basligi ile yükledim ve ödüm b*kuma karisti . Kadin demek ki gercekten cok ugrasmis böyle korkunc görünmek icin ve bir o kadar da para yedirmistir estetisyenlere ..belli oluyor. Kadin demek bile zor geliyor .. yani herkesin kendi güzelligi kendine diyoruz ama bu kendini asmis ve beni negatif anlamda etkiliyor. Eger kocasi varsa iyi yoksa bu tiple zor bulur bu koca .. eger arayistaysa. Tanimiyorumda kendilerini.
    Bu hanim kizimizi da kim bu hale getirmis merak konusu. Özellikle cirkinlestirildigi gibi de gercekciymis gibi yayinlanmis .. neyse eglenmis gibi yapalim.






    Aslinda baska bir resim daha paylasmak istiyordum ki vazgectim böyle killimi killi bi kadin vardi ama yapmayim dedim. Aman nolursunuz cirkinim diyipte kendinizi salivermeyin kendinize ne yakisiyor ona bakin, ölcün, bicin ve tartin öyle giyinin en azindan iciniz rahat dolasirsiniz.
    Benim Mottom : "Her Insanin Cazibesi ve Güzelligi vardir sadece dogru yansitamiyordur"






4 yorum:

  1. polym mimin var beklerim :)))

    YanıtlaSil
  2. merhaba
    blogunu yeni keşfettim,üyenim

    çok beğendim
    ben de beklerim bloguma sevgiler

    YanıtlaSil
  3. i'm not against plastic surgery... but sometimes it could just make it worse.

    hope all's well, and have a fab wknd, polyanna!

    xoxo
    jasmine

    YanıtlaSil